top of page

Húsvéti fotózás 2021

Nem rég múlt Karácsony és Szilveszter, de már itt van a nyakunkon a Húsvét. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy mostanában nem nagyon mehetünk sehova, de élményt és emléket nem baj ha gyűjtünk. A LaceE Photography elhozza Nektek a húsvéti és tavaszi hangulatot, hogy egy pici meleget csaljunk a szívekbe és megörökítsük a 2021-es év első felének legszebb ünnepét egy húsvéti fotózás alkalmával.

Gyertek el hozzánk márciusban, mi pedig elkészítjük a gyerekekről, szülőkről, nagyszülőkről, sőt az egész családról a húsvéti emlékeket.

Távol vannak a nagyszülők és nem tudjátok meglátogatni Őket, akkor Ők még jobban fognak örülni a tavaszi képeknek az unokákról. Még egy ok, hogy azonnal lefoglald az időpontodat a fotózásra.
Sajnos most is mint Karácsonykor a buta vírushelyzet miatt és hogy legyen lehetőség folyamatosan fertőtleníteni a stúdiót, a szabad helyek száma korlátozott.
Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz minél előbb és egy 3.000 ft-os foglalóval már biztosíthatod is a helyedet a Húsvéti fotózásra.
A leggyakoribb kérdés az szokott lenni ilyenkor, hogy milyen dekoráció lesz. Még teljesen nem vagyunk készen, de március elejére már 100%-os lesz minden.
Addig is mutatok egy kis ízelítőt:

2 féle csomaggal várunk Titeket:

Húsvéti Ezüst csomag:

- 5 nagy felbontású digitális kép

- húsvéti dekoráció
- maximum 2 gyermek

A csomag ára: 12.900 Ft

A további képek ára: 2.000 Ft/ kép
 

Húsvéti Arany csomag:

- 10 nagy felbontású digitális kép

- húsvéti dekoráció
- maximum 4 fő (további személyek díja: 2.000 Ft / fő)

A csomag ára: 19.900 Ft

A további képek ára: 2.000 Ft/ kép


További kérdés esetén, illetve időpont foglalásért keress minket elérhetőségeink egyikén. (a leggyorsabban a Facebook-os üzenetre vagy telefonhívásra tudunk válaszolni)

bottom of page