top of page

Kismama fotózás: Adrienn


Nem ez volt az első alkalom, hogy Adrit és családját fotóztuk. Tavaly nyáron volt szerencsénk az esküvőjüket is megörökíteni. Nagy boldogság számunkra, amikor a családok visszatérnek hozzánk fotózásra, mert az jelenti, hogy elégedettek a munkánkkal. Fotóst választani legalább annyira bizalmi dolog, mint egy fodrász vagy nőgyógyász mellett letenni a voksot. Számunkra megtiszteltetés egy családba bekerülni és velük örülni a legszebb pillanatoknak, ott lenni sok intim és családi eseménynél.

Így történt ez most is. Néhány hónappal az esküvő után együtt örülhetünk a babavárásnak és örökíthetjük meg Adriéknak ezeket a csodás pillanatokat. Remélem nem árulunk el nagy titkot, de a cipő színe következtetni enged valamire...


Szóval Adriennéknél 2 lány után most (ha csak a sors nem vicceli meg Őket) egy fiú herceg érkezik. Nagyon várjuk már, hogy fotózhassuk Őt is. A fotózás nagyon jól sikerült, csodás képek születtek. Készültek családi képek is, de mindent nem szerenénk ellőni előre.


Sokszor kérdezik, hogy melyik a legjobb időpont a kismama fotózásra. Ez függ a kismamától illetve a baba méretétől is. Általában a 28-35.hét közötti időszakot szoktuk javasolni.

Mivel Adrienn egy pici, vékony, törékeny Nő, neki a 33.hét tökéletes választás volt. Gyönyörűen gömbölyödött a pocakja, igazi formás kismama...


Terveben volt, hogy esetleg kimegyünk még a szabadba is egy picit néhány kép erejéig, de sajnos Szent Péter nem így gondolta. Ettől függetlenül nagyon bízom benne, hogy elégedettek lesznek a képekkel.


Ha a Ti családotok is hamarosan gyarapodni fog és szeretnétek ilyen vagy hasonló képeket magatokról, akkor jelentkezzetek nálunk időpontért, elmondjátok az elképzeléseiteket és mi igyekszünk azokat megvalósítani.

Várunk legközelebb Titeket is.

Szép napot mindenkinek.

Laci


201 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page