top of page

Kismama fotózás: Beatrix

Néhány Nappal ezelőtt Beatrix és párja érkeztek hozzánk hogy megörökítsük számukra a babavárás legszebb időszakát. A legjobb időszak a kismama fotók elkészítésére a 28-34.hét közti időszak, amikor már szépen kerekedik a pocak, de még kényelmesen tud mozogni a kismama és még a nőies formáját is meg tudjuk mutatni.

Beatrix - a gyönyörű kismama

Nagyon örültünk, hogy Beatrix és Albert minket választottak, hisz a határon túlról érkeztek hozzánk és mindig extra öröm, amikor valaki vidékről utazik, hogy életének egyik fontos pillanatából mi készíthessünk emlékeket.Annyit megsúgtak Nekünk, hogy a baba kislány lesz és már neve is van: Léna, szerintem csodaszép név. És ha minden igaz július közepén érkezik a családba.

Már előre nagyon jó egészséget és sok örömöt kívánunk Nekik.


Ha pedig Ti vagy a családi illetve baráti körben valaki szintén babát vártok, akkor keressetek minket időpontért vagy akár ajándékutalványért, hogy Nektek is örömet szerezhessünk.
Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve. -Elizabeth Stone-
174 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page