top of page

Romantikus családi fotózás: Noémi, Zoltán és a gyerekek

Frissítve: 2021. jún. 8.

Néhány héttel ezelőtt Zoltán keresett meg minket, hogy a feleségét szeretné meglepni egy szabadtéri családi fotózással születésnapjára. Nagyon örültünk a felkérésnek, mert végre itt a jó idő, csodálatos fényekben és színekben lehet fotózni.


A legnagyobb gondot a helyszín kitalálása okozta, szinte az utolsó pillanatig ment az agyalás, hogy mi lenne a legmegfelelőbb. Végül Újszegedre mentünk a Holt-Maros partjára, amit egyáltalán nem bántam, hisz nekem ez az egyik kedvenc szabadtéri helyszínem, hisz van folyó híddal, rengeteg zöld, a délutáni fények pedig nagyszerűek, szóval minden adott egy jó fotózáshoz.


Tudtuk, hogy 2 picivel fognak érkezni a helyszínre , a 10 hónapos Marcellal és a 3 éves Jázminnal. Ennek már előre örültünk.Még az egyeztetés alatt Zoltán kicsit aggódott, hogy mi lesz, ha Jázmin nem akar majd közreműködni, nem fogad szót. Megnyugtattuk, hogy nem lesz gond, megoldjuk :)

De minden jól alakult és egy nagyon jó hangulatú fotózás kerekedett belőle. Az utólagos visszajelzés alapján a család is nagyon jól érezte magát.
Volt játék és bohóckodás, beállított és elkapott pillanatok. Egy biztos, hogy ezek a képek megmutatják, hogy milyennek is kell lennie a szeretetnek egy családban. Úgy vélem, hogy Noémi csodálatos ajándékot kapott születésnapjára.


Ha tetszenek a képeink és kedvet kaptál Te is, hogy a családodat megörökítsük, vagy csak meglepnél valakit egy ajándék fotózással, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén illetve kövess minket Facebook-on és Instagram-on is.
583 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page