top of page

Schram András workshopján jártam

Sziasztok,

Azt gondolom a fotózás annyira sokrétű hobbi, tudomány, munka, hogy az ember soha nem mondhatja azt, hogy mindent tud, nincs már mit tanulnia. Mivel a 2021-es évet úgy terveztem, hogy amennyi lehetőségem, időm, energiám lesz, azt önmagam képzésére fordítom. Éppen ezért is vártam annyira a mai napot, amikor is a kanadai-magyar származású fotós tartott portré workshopot, ráadásul itt Szegeden. András az egyik legprofibb portréfotós, akit a világ minden tájára hívnak fotózni és oktatni. Nem is volt kétség, hogy itt és most ott kell lennem.


András és Maja (az egyik modellünk)

A helyszín a Stúdió Sunshine volt, ahol kiváló fényviszonyok voltak, ugyanis egy egyik fel végig volt ablakokkal. A workshopon profi modellekkel dolgozhattunk és ami a lényeg rengeteget tanultunk. Általában stúdióban fotózunk, stúdiófényeket használunk, de ma egy nagy lépést sikerült tenni a természetes fényben való fotózás irányába.

Nagyszerű csapat és kiváló hangulat volt az egész napos képzés során. Én személy szerint úgy jöttem ma haza, hogy feltöltődtem és alig várom, hogy újra hasonló képeket készíthessek, mint ma.

Köszönjük András a mai napot.


És hoztam nektek néhány képet, amit a mai napon készítettem:
Én határozottan elégedett vagyok. Remélem Nektek is tetszenek :) És bízom benne, hogy a munkáinkon is meg fog látszódni, a mai nap.

A fejlődés nem állhat meg. Hamarosan jön a következő továbbképzés.

Szép napot mindenkinek :)

170 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page