top of page

Szülinapi fotózás: Milla (1)


A hétvégén, a néhány napon belül első születésnapját ünneplő Milla volt a vendégünk. Az első néhány perces megszeppenés után, profi módon pózolt a fényképezőgép előtt. Általában a kedvenc játék, alvóskendő vagy a buborékok könnyen tudják a picik ijedtségét oldani. Most is a buborékok jöttek segíteni.

A fotózást most is általános képekkel kezdtük lufikkal, virágokkal. Majd jöttek a O N E betűk, hogy később is tudjuk, hogy Milla 1 éves lett.


Nagyon szeretem ezeket a képeket, mert ilyen jó kis 3-as kollázst lehet belőle készteni, ami akár egy IKEA-s képkeretben is csudajól mutat a falon.Voltak kacagások és volt néhány könnycsepp is, de összességében nagyon jó képek születtek. Biztos vagyok benne, hogy örök emlék készült a szülők és nagyszülők részére.

Számomra a kedvenc rész, amikor előkerül a torta. Tervek szerint csak dekoráció lett volna belőle, de mikor Milla meglátta, akkor már tudtuk, hogy bele fognyúlni. 


A hab különösen ízlett neki, valamint az unikornisos dekorációk voltak azok, amiket körbe kellett nyalni.

Az ilyen szülinapi fotózások mindig mosolyt csalnak az ügyfelek és a fotós arcára is, különösen, amikor az ünnepelt olyat csinálhat, amit otthon általában nem szokott.

Van lehetőség arra, hogy szülinapi fotózásra Ti hozzatok tortát, de igény esetén mi is tudjuk ezt biztosítani.


Szoktátok kérdezni, hogy van-e lehetőség ilyenkor néhány családi vagy tesós kép elkészítésére is. Természetesen a családi képek is részei a szülinapi fotózásnak, hiszen család nélkül az ünnepelt sem lehetne itt velünk.


Amennyiben a Te családodban vagy az ismerőseid körében is van olyan, akinek a gyermeke mostanában ünnepli a születésnapját, kérlek mondd el neki, hogy ilyen lehetőséget tudunk biztosítani a számukra szülinapi fotózás formájában. 


Köszönjük a szülőknek, hogy minket választottak, reméljük hamarosan újra találkozunk egy következő fotózás alkalmával.

Illetve köszönjük a dekorációt és a kézzel festett széket az Elf Dream Handmade-nek.


További szép napot Mindenkinek129 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page