top of page

2020-as összefoglaló - 2021-es tervek

Véget ért egy újabb év. Megvolt 2020 utolsó fotózása is. Elég sok minden történt velünk és körülöttünk is, sőt a nagy világban is.

Volt (és sajnos még mindig van) COVID a világban, de lekopogom, minket szerencsére messzire elkerült a vírus, köszönhetően a megfelelő óvintézkedéseknek és a megfelelő fertőtlenítéseknek. Remélem Ti is jól vagytok.


Fotóztunk sok újszülöttet, kisfiút és kislányt is. Sajnos 2020-ban iker újszülött-fotózásunk nem volt, de remélem jövőre megint lesz rá lehetőségünk. Az ugyanis számunkra is extra kihívás. Egy kis összefoglaló a teljesség igénye nélkül:

És hogy hogy is készül el egy ilyen fotó? Egy újszülöttel olyan pózba "rögzíteni", ahogy nekünk illetve a fotónak jó lenne, nem egyszerű. Sokszor több percbe, vagy akár fél órába is telik, mire a pici elalszik és úgy marad, ahogy mi szeretnénk:Voltak kismamáink, szülinaposaink is idén szép számmal, aminek szintén nagyon örülünk. Bízunk benne, hogy az ügyfeleink is elégedettek voltak a képekkel, amiket készítettünk róluk.


És természetesen az év utolsó időszakában a karácsonyi fotózásoké volt a főszerep. Ha jól számoltam idén rekord számú család jött el hozzánk, hogy elkészíthessük róluk az idei fotókat. Nagyon örülünk annak is, hogy egyre több család jön vissza hozzánk, akár karácsonyi, akár más jellegű fotózásra.Szerveztünk idén 2 alkalommal szabadtéri családi mini fotózásos napot. Egyet tavasszal és egyet ősszel. Sajnos az őszit meghiúsította az időjárás, de ígérjük 2021-ben bepótoljuk.

Megszámlálhatatlanul sok kis és nagy gyermek járt nálunk szülőkkel, nagyszülőkkel, tesókkal. Volt néhány sírás, de szerencsére a nevetésből és a mosolyból volt ismét a több.


2020-ban elkészült a weboldalunk, illetve elindítottuk ezt a blogot, amiben egy kicsit megmutatjuk, hogy hogy is dolgozunk, hogyan készülünk egy-egy fotózásra, illetve milyen képek készülnek.

És hogy még jobb képek születhessenek új professzionális stúdióvakuval fejlesztettük a technikai felszerelésünk, amit 2021-ben tovább bővítünk. Illetve, hogy a még élesebb fotókat adhassunk át az ügyfeleknek egy újabb profi objektívet vetettünk be.

Rengeteg új kellékünk lett. Köszönet az Elf Dream Handmade-nek. Mutatok ebből is egy kis ízelítőt:

Ugye milyen szépek?


Vannak még újdonságaink 2021-re:

Úgy látszik nagyon jó voltam és klassz kis drónt kaptam Karácsonyra. Még ismerkedünk és tanulgatjuk egymás rigolyáit, de remélem a tavaszi szabadtéri fotózásokra, már tudjuk magunkkal vinni és esetleg egy-két rövid videót is be tudunk mutatni madártávlatból, hogy azok a fotózásaink hogy zajlanak. Egy biztos: én már nagyon várom.


És végül, ami számunkra szintén nagy dolog volt, hogy az angliai (hivatalos EU-s) és amerikai fotós oklevél után, 2020-ban Magyarországon is megszereztem a Fotográfus végzettséget. Szóval most már az egész világon is fotózhatunk, illetve indíthatunk fotós vállalkozást. Persze nem kell megijedni, nem tervezünk külföldre menni.

Mi itt leszünk veletek, értetek 2021-ben is, hogy továbbra is mi legyünk a Család fotósa, újszülött, gyermek, szülinapi, kismama, családi és kisállat fotózásra. Keressetek minket bátran, ha kérdésetek van vagy időpontot szeretnétek foglalni. Írhattok, hívhattok, email-t is küldhettek. Mindenre és mindenkinek válaszolunk. (leggyorsabban, ha a Facebook oldalunkra írtok)


Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem annak a sok-sok ügyfélnek, érdeklődőnek, családnak, szülőnek, gyermeknek, akik 2020-ban felkerestek minket. Köszönjük azoknak is akik, már 2021-re lefoglalták a fotózásaikat.


Kívánunk mindenkinek egy nyugodtabb, békésebb és boldogabb 2021-et, legyen minden családban egészség és szeretet. Találkozunk 2021-ben.


BUÉK
77 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


bottom of page