top of page

3.őszi családi mini fotózás a szabadban

Frissítve: 2022. márc. 8.

Idén harmadik alkalommal szerveztük meg a szabadtéri mini fotózást, ahova ismét nagyon sokan jöttek el és szuper jó képek készültek. Eddig a Ligetbe jártunk, de most változtattunk és most újból Újszegedre mentünk de most a Holt Maros partjára.
Jöttek nagyon picitől egészen a szinte már iskolás korosztályig gyerekek, kisfiúk és kislányok vegyesen, anyukák és apukák :)


Voltak akik az elején még szégyenlősek voltak, de a mini fotózás végére már felszabadulva, mosolyogva a kezemet fogva értünk vissza a parkolóhoz.


A mini fotózás kiváló lehetőség azoknak a családoknak, akiknél az apuka nem szeret fotózkodni vagy a család úgy gondolja, hogy a gyermekek nem bírnak ki egy teljes 1-1,5 órás fotózást. De így mégis mindenki jól járhat. Lesznek képek, nem kell sok időt ott tölteni. Ráadásul ezen a helyen a gyermekek is jól motiválhatóak az egyik legklasszabb szegedi játszótéren való időtöltéssel :)
Ha most nem fotósként gondolok a vasárnapi időjárásra, akkor nagyszerű volt a 30 fok felhő nélkül. De ha fotósként nézzük ugyanezt, akkor azt mondom, hogy nem volt könnyű dolgunk, hisz délelőtt 10-től délután fél 5-ig kinn voltunk és tűzött a nap rendesen, komoly árnyékokat vetve a családokra illetve a fák között is elég érdekes mintákat vetett a levelek közt átszűrődő napsugár. De a képeket visszanézve, szerintem megugrottuk ezt az akadályt is.


Pont ezt a problémát igyekszünk elkerülni, amikor egy Ezüst vagy Arany csomag családi vagy lifestyle fotózást szervezünk. Ilyenkor a fotózás időpontját a napnyugta előtti órára időzítjük, amikor az aranyórában csodálatos fényeket és lágyabb árnyékokat kaphatunk, ezzel még szebb képek készülhetnek.Készültek lifestyle és beállított képek is. Magyarországon is egyre népszerűbb a lifestyle családi fotózás, amikor nem pózoltatjuk a családokat, nem a kamerára és a fotósra figyelnek a családtagok, hanem egymásra és magukra. És az elkészült sorozat egy történetet mesél el. Megmondom őszintén nekem most ez a kedvencem és szerencsére az ügyfeleinknek is tetszik és egyre többen foglalnak ilyen fotózást. Főleg most, hogy itt az ősz és a természet megmutatja az csodálatos színeit. Minden otthon csodálatos része lehet néhány ilyen kép a falon, vagy a nagyszülők is biztos elérzékenyülnek pár nyomtatott családi fénykép láttán.


Mutatok Nektek néhány képet, ami most készült:


Imádom a hangulatot, a színeket és a családokat. Mind más és más történet és más érzelmi állapot. Ha szeretnétek Ti is ilyen hasonló képeket, akkor használjuk még ki a jó időt, az ősz csodálatos színeit. Foglaljatok időpontot mielőbb egy szabadtéri családi fotózásra.


Kedvenc helyszíneink: Újszegedi Holt Maros, Tisza-part, Mártély, Füvészkert, Mórahalmi, Bivalyrezervátum. De ha van egyedi kedvenc helyszínetek, azt is meg tudjuk oldani.


Szép napot mindenkinek, élvezzük a napsütést :)137 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page