top of page

Lifestyle fotózás Mártélyon: Bea, Ati és Tyler

Frissítve: 2022. jan. 15.

Egyre népszerűbb Magyarországon is Lifestyle stílusú fotózás.

És hogy mit is jelent pontosan a Lifestyle fotózás? Ez a fotózás nem összetévesztendő a riportfotózásal vagy a portréfotózással. Kevésbé a beállított, pózolós képekről, inkább a szabadabb élményekről szól, ahol a fotóalanyok személyiségét, a családtagok összetartozását emeljük ki. Pózoltatunk, de úgy, hogy jó esetben azt észre sem veszed. Megteremtjük azokat a pillanatokat, amik maguktól csak otthon jönnének elő.

Minket is egyre gyakrabban keresnek meg, hogy ilyen képeket szeretnének. A napokban Beát és Atit fotóztuk, akik az Angliából hazalátogató keresztfiukat, Tylert hozták magukkal Mártélyra. A helyszín alapból is a szívem csücske, szabadtéri fotózáshoz az egyik legszebb hely Szeged 30 km-es körzetében.


Ezek a képek az idő múlásával egy több emléket fognak visszahozni Beáék fejében, sőt Tyler is ha majd évek múlva visszanézi őket, akkor Ő is szívesen fog visszaemlékezni ezekre a percekre.Szerintem jó móka volt és bízom benne, hogy Tyler is jól érezte magát.


Ha Nektek is tetszenek az ilyen Lifestyle stílusú képek és Ti is szeretnétek ilyen szabadtéri családi fotózást, keressetek minket az elérhetőségeink egyikén.
207 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page