top of page

A legszebb fotóalbum, amire mindig is vágytál

Ettől az évtől kezdve több új terméket is felvettünk a portfóliónkba, hogy ne csak digitális formában adhassuk át a fotókat, hanem egyből a lakás díszeként is használható minőségi nyomtatott termékek formájában is.


Korábban egyre több ügyfelünk szeretett volna az általunk készített fotóikból egy ajándékozható, akár saját emlékként megtartható, prémium minőségű fotóalbumot.


Megmondom őszintén, hogy vannak Magyarországon cégek, akik készítenek fotóalbumokat "valamilyen" minőségben. Többet kipróbáltunk mi is, de az amit most kínálunk Nektek az megmozgatott bennem mindent. Szemet gyönyörködtető és érintésre már egy élményt nyújt. Egy igazi csúcskategóriás fotóalbum. Korábban ilyet csak egy holland cég termékei között láttam, de az már a megfizethetetlen kategória volt.


Mi most megtaláltuk és elhoztunk számotokra a mesterművet:

Bemutatjuk a legújabb termékünket, amit ügyfeleinknek ajánlunk. Ez nem más, mint a prémium fotóalbum.

Vastag (400g/m2), minőségi fotópapírra (Fuji Lustre*) nyomtatott, élénk, színekkel teli képekkel, vászonkötésben, síkba nyíló oldalakkal hihetetlen érzést nyújt. Biztos, hogy a legtöbb családban nagyon sokszor kézbe fog kerülni.
És most képzeljétek el: elkészül egy ilyen fotóalbum, ott vagytok a nagymamánál, akinek az unokája a mindene és átadtok neki egy ilyen emléket (akár újszülött képekkel, akár első szülinapról, vagy a kismama fotózásról, vagy csak egy klassz családi fotózásról). Már a vászonborítás tapintása, a vibráló színek látványa és a képek tartalma együtt tuti, hogy a legmélyebb érzelmeket is elő fogja csalni.

Ezt nem csak látni és tapintani kell... egy ilyen fotóalbumot mindenki birtokolni akar, ha meglátja. Próbáljátok ki Ti is.


Ha van kedvetek lapozzuk át együtt:Ugye milyen csodálatos?

Te milyen fotózásról szeretnél ilyen szépséget?
* Fuji Lustre papír: digitális nyomtatáshoz készült fotópapír, amely további laminálás nélkül is vízálló

81 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page