top of page

Hogyan találd meg a számodra megfelelő kismama fotóst?

A várandóság az egyik legszebb időszak az életedben. Ez életed legemlékezetesebb időszaka is, különösen, ha ez az első. Életed hátralévő részében vissza fogsz emlékezni ezekre a hetekre, hónapokra, szóval érdemes biztosnak lenni abban, hogy a kismama fotóid a terhességed legszebb emlékeit örökítik meg.


Ha kismama fotózást tervezel, valószínűleg a számodra legjobb fényképészt keresed. Ezért állítottuk össze ezt a listát Neked arról,hogy hogyan találhatsz meg egy jó kismama fotóst a legszebb emlékeid megörökítésére erről az időszakról.


Kérdezd meg a Google-t

Először is indíts egy keresést a Google-n. A legtöbb kismamafotósnak van weboldala és jelen van a közösségi médiában. Ezek segítségével kérdéseket tehetsz fel, és többet megtudhatsz egy potenciális fotósról, mielőtt kapcsolatba lépnél velük.

Érdemes úgy keresni, hogy "kismama fotózás" és hogy melyik városban vagy megyében keresel fotóst.Nézd meg a Véleményeket

Ezután nézd meg a fotós online értékeléseit. Mindig bízz megérzéseidben, hogy kire bízod a fotózást, de az online vélemények hasznosak lehetnek a keresés szűkítéséhez.

A Google a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb hely az online értékelések keresésére. Barátaidtól és családtagjaidtól mindig kérhetsz tanácsot!

A LaceE Photography-ról írt véleményeket ITT olvashatod el.

Nézd meg a kismama fotós portfólióját

Miután elvégezted a kutatást, ideje áttekinteni a kismamafotós portfólióját! Ez egy nagyszerű módja annak, hogy még a személyes találkozás előtt megismerd a munkájukat. Gyorsan átnézheted webhelyük portfólióját, hogy képet kapj a fotós stílusáról.


Megpróbálhatsz felkeresni üzenetben (Chat vagy email) néhány fotóst, hogy visszajelzést kapj róluk, mielőtt döntenél a legszimpatikusabb mellett. Ez segíthet szűkíteni a keresést és ráérezni a személyiségükre, még mielőtt döntenél.


Válaszd ki a számodra legjobbat

Miután találtál néhány potenciális fotóst, itt az ideje, hogy kiválaszd a számodra legjobbat! Legyen szó egy barát ajánlásáról, egy online értékelésről vagy egy másik kismamafotósról, keress valakit, akiben megbízol, aki betekintést nyújt a lehetőségekbe. A bizalom nagyon fontos egy kismama fotós kiválasztásánál, ezért ne félj tanácsot kérni! Én általában azt mondom, hogy egy kismama fotós kiválasztása legalább olyan fontos mint a nőgyógyász kiválasztása.

A LaceE Photography-val nem lőhetsz mellé: több éves nemzetközi tapasztalat, folyamatos képzések, rengeteg kellék és amellett, hogy megkapod életed kismama fotóit, amelyen Te is szépnek látod majd magad, mi éveken át melletted leszünk.

Győződj meg arról, hogy a fotós ért a kismama fotózáshoz és szereti is amit csinál

Az egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanod, amikor fotóst választasz, hogy megbizonyosodj arról, hogy ért a kismama fotózáshoz, van tapasztalata és szereti is amit csinál!

Ez különösen fontos, ha kismama fotózást tervezel. A legtöbb fotós hajlandó veled dolgozni, de nem biztos, hogy a kismama képekre specializálódott. A LaceE Photography kismama és újszülött fotózásra is specializálódott, de ha valaki megkeres minket, hogy készítsünk termékfotózást, akkor minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy egy erre szakosodott fotóst ajánljunk neki, mintsem hogy mindent elvállaljunk! Ne akarj olyan fotóst választani, aki nem tapasztalt az általad keresett fotózási típusban.

Készen állsz!

Gratulálok, hogy idáig eljutottál! Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy készen állsz a keresés megkezdésére. Rengeteg információt gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk egy jó kismamafotós megtalálásában. A legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanod, hogy bár a terhességed szép pillanatokkal teli időszak, egyben rengeteg változás is várható az életedben.

Gratulálunk a várandóságodhoz, és gratulálunk a legjobb fotós megtalálásához!


A LaceE Photography a Család fotósa, hisz a kismama fotózás után nem hagyunk magadra: elkészítjük az újszülött fotóitokat, a szitter képeiteket, a szülinapi sorozatodat, és ha kell még a keresztelőn is ott leszünk.


54 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page