top of page

Mikor foglaljak időpontot újszülött fotózásra, ha nem tudom, hogy mikor érkezik a baba?

Frissítve: 2020. jún. 17.

Ez az egyik leggyakoribb kérdés amit feltesznek nekünk. Az újszülött fotózást érdemes minél előbb lefoglalni, még a 7-8.hónapban vagy a kismama fotózáskor. Általában próbálunk rugalmasak lenni és megoldani mindenkinek a kívánságait, de ettől függetlenül javasoljuk, hogy legalább 1 hónappal a kiírt időpont előtt egyeztessetek velünk. Természetesen ha a pici előbb vagy később érkezik, akkor a kiválasztott dátumot ehhez korrigáljuk, de forgalmasabb időszakban, ha már van foglalásod, mindenképpen prioritást élvezel azzal szemben, aki az utolsó pillanatban keres fel minket.


Hogyan tudsz időpontot foglalni a LaceE Photography-nál?

Elérhetőségeink egyikén keress fel minket, ahol a következő információkra lesz szükségünk: a baba várható születési ideje, neme, a kiválasztott csomag illetve jó ha van egy elképzelés a fejedben, hogy milyen jellegű képeket képzeltél el magatokról. Egy hónapban maximum 6-8 újszülöttet tudunk fogadni az egyéb fotózások és a baba születések csúszása mellett. Számunkra fontos, hogy az ügyfeleinknek megtaláljuk a lehető legjobb időpontot a fotózásra.


Újszülött fotózás

Amikor a baba megszületik, kérjük, hogy maximum 3 napon belül lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztessünk, hogy a kiválasztott időpont tényleg beleesik-e az 5-15.nap közti időszakba. Ilyen egyszerű az egész.


Készen állsz a foglalásra? Vess egy pillantást a csomagjainkra és keress fel minket, hogy egyeztessünk időpontot. Hamarosan találkozunk.

Szép napot Mindenkinek

Laci201 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page