top of page

Szülinapi fotózás: Lotti

Frissítve: 2022. márc. 8.

A 2021-es év utolsó fotózása egy Cake Smash fotózás volt, Lotti első szülinapját örökíthettük meg. A fotózásra testvére Panka és a szülei kísérték el Lottit.

Karácsonyra egy igazi csajos hátteret kaptam, amit egyből fel is szerettem volna avatni, mivel úgy gondoltam az a rengeteg rózsa tökéletesen illeszkedik Lotti ruhájához és tortájához, melyet keresztanyukájától kapott :)



A fotózás alatt rengeteg jó kép készült. Van egy koreográfiánk az ilyen szülinapi fotózásokra: kezdünk általános pózokkal (ülünk, állunk, ha már megy), majd jönnek a ONE betűk. A legtöbb 1 éves szívesen fogja őket a kezükbe. Nagyjából ekkorra kezdenek a picik feloldódni. Ami ha mégsem történne meg, néhány közös fotó anyával, apával vagy a tesóval szinte tuti garancia, hogy már nem ijednek meg a fényképzőgéptől vagy a fényektől.


Ezután hozzuk be a tortát a "színpadra". Tapasztalatunk alapján, ha a gyermek otthon nem azt hallja sokszor hogy "nem szabad!", "ne játssz az étellel!" vagy hasonlók, akkor nagy örömmel fog hozzáfogni a torta maszatoláshoz. Vannak akik csak néhány falatot esznek, meg egy kicsit szétkeni a krémet, és vannak, akik szinte megsemmisítik a tortát néhány perc alatt. De egy biztos, hogy ezek a képek tuti örök emlékké válnak.


A torta után beülünk egy kis kádba, hogy csapkodjunk egy kis vizet és habot, játszunk a gumikacsákkal. A legtöbb 1 éves nagyon szeret fürdeni, szóval a legnehezebb rész a szülőknek, amikor ki kell venni az ünnepeltet a vízből :)


Nagyjából ez történik a LaceE Photography-nál egy Cake Smash fotózás alkalmával. Szerintem Lotti is nagyon élvezte, a szülők és rokonok pedig gazdagabbak lesznek a képeink által egy fontos mérföldkő emlékeivel.


Mutatok néhány képet a fotózásról, hátha kedvet kaptok Ti is egy ilyen szülinapi fotósorozathoz.





Egy biztos, hogy mindenki nagyon élvezte a fotózást.

Várunk minden 1 évest és családját egy vidám első szülinapi fotózásra.

118 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page