top of page

5 ok, hogy miért foglalj időpontot Cake Smash fotózásra a gyermeked első születésnapjára

A Cake Smash fotózás mostanában egyre népszerűbb Magyarországon. Ez az egyik legjobb módja, hogy emlékezetessé tegyük ezt a fontos mérföldkövet: a gyermekünk első születésnapját.

A tortamaszatolás megörökíti a pici vidám és boldog pillanatait, amely később éveken keresztül mosolyt csal majd az arcodra.


Összeszedtem 5 okot, hogy miért érdemes egy ilyen fotózást választani a csöppség első szülinapjára.


Egészen más mint egy átlagos szülinapi party

Szülőként szeretnéd megörökíteni az első lépését, az elsőt szavát, sőt minden pillanatát a gyermekednek. Igazam van? Valószínű...

Ez alapján egy Anya és egy Apa szeretné megőrizni nem csak a szívében, de kézzel fogható emlékként (képekként) is az első születésnapot.

Többféle téma közül lehet választani, amikor Cake Smash fotózást foglalsz. Többel már találkozhattál is a barátaid, rokonaid gyermekeinek fotóin.


Szeretnél valami újat kipróbálni? A Cake smash fotózás egy igazán jó döntés lesz. Rendetlenség marad a fotózás végén? Elég nagy az esélye :) De annyira vicces, ahogy a csöppségek belemásznak a tortába, hogy a végén biztosan azt mondod majd, hogy de jó, hogy ezt választottam.
Lefoglaljuk a babát

Egy szülinapi buli vagy összejövetel megszervezése nem túl egyszerű feladat, főleg ha az első szülinapról van szó. Ebben a korban a pici osztatlan figyelmet igényel. Próbálhatod megnyugtatni a babát és a vendégekre figyelni egyszerre, hidd el nem fogod túl kellemesen érezni magad, ugye?


Adjunk a gyereknek egy tortát, amivel azt csinálhat amit csak akar, maszatolhatja, beleehet vagy akár bele is léphet, nagy eséllyel jobban le tudjuk foglalni vele a babát. Ilyenkor a torta neki olyan mint egy játék, aminél senki nem fog rászólni, hogy "Nem szabad!". Ezt az időt inkább arra fordítsuk, hogy gyönyörködjünk a gyermekben.


Nagyszerű szórakozás elérhető áron

Nem mindenkinek korlátlanok az anyagi körülményei, hogy pónit vegyenek vagy ugrálóvárat béreljenek a gyermek születésnapjára. Ennek ellenére van lehetőség arra, hogy ne unalmas, buli mentes legyen az ünnep. Egy Cake Smash fotózás megad minden örömöt, mosolyt, emléket, amire egy szülőnek szüksége van egy első szülinapkor.


Egy csöppség, aki maszatos, tortakrémes az vidám és cuki. Ehhez még hozzájön az, hogy nem kell a gyerek után szaladgálni ha összekenik magukat. Egy ilyen fotózáskor a torta azért van, hogy olyan maszatosak legyenek, amennyire csak szeretnének.A babáknak tetszik a torta

Egy egyéves baba nem fogja értékelni, hogy mennyi időt töltesz azzal, hogy ilyen-olyan ízű tortát szerezz az ünnepre. Nekik az a lényeg, hogy ők jól érezzék magukat és mosolyoghassanak.


Egy torta maszatolásához a legjobb ha színes krémmel borított tortát használunk (amit hozhatsz te is, de szívesen megoldjuk ezt is helyetted). A krém puha és színes, sőt édes... Ezzel szintem minden érzékszervére pozitívan tudunk hatni az ünnepeltnek és máris nagy eséllyel hatalmas mosolyokat kaphatunk cserébe.Egyedi élmény a gyermeknek

A szülők minden fontos pillanatot meg szeretnének örökíteni. A nyűgös, sírós babákról szóló képek nem biztos, hogy a legjobb emlékek lesznek Ezzel szemben egy mosolygós baba? Nem csak, hogy boldoggá teszik a szülőt is, de ezek olyan pillanatok, amit érdemes megörökíteni és akár évekkel később visszanézni.


Ha egyedülálló élményt szeretnél a babád elsőd szülinapjára, vedd fel velünk a kapcsolatot. A LaceE Photography gondoskodik arról, hogy ez a nap emlékezetes legyen.129 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page