top of page

Új termék a kínálatunkban: Fotóblokk

Frissítve: 2020. ápr. 30.

Fotóblokk??? Joggal is kérdezhetitek, hogy az meg mi a csuda. Ez egy olyan egyedi, értékálló matt fotó, amit gondosan válogatott, kézzel megmunkált fa táblára kasíroznak (ragasztanak) fel , és így keltik életre.

Megmondom őszintén, hogy én imádom a vászonképeket. Több is dekorálja a stúdiónk és a lakásunk falait.


Külföldön láttam hírdetésekben a fotóblokkot először, már akkor is lenyűgözött, de szerencsére mára már Magyarországon is elérhető.


És hogy nekem miért tetszik a fotóblokk? Mindegyik terméket egyből falra lehet akasztani, vagy ki tudod rakni egy vízszintes felületre (polcra, asztalra vagy akár a komódra a mamáéknál).

Imádom, hogy képek sarkai le vannak kerekítve és mivel a felkasírozott kép prémium minőségű papírra van nyomtatva, szerintem a színeket is sokkal jobban visszaadja mint egy vászonkép. (Ettől függetlenül biztos lesznek még új vászonképeink is).


Igazából nem reklámnak szántam ezt a bejegyzést, csak meg szerettem volna mutatni, hogy már ilyen klassz dolgokat is rendelhettek, akár közvetlenül tőlünk vagy a Deák Prémium Képek oldaláról is. Ami még fontos, hogy 9x13-tól, akár 60x60 centis méretig elérhető.

Ez a gyönyörűség, most a stúdiónk falát díszíti:

73 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page