top of page

Újszülött fotózás: Amarilla Jázmin (10 napos)

Egy igazi szépséget fotózhattunk a napokban, ráadásul nemcsak a baba csodaszép, de még a neve is gyönyörű: Amarilla Jázmin. A hercegnő szüleivel nem most találkoztunk először, hiszen néhány héttel ezelőtt Gábor Apuka születésnapi ajándékként meglepte egy kismama fotózással Kinga Anyukát.

Ugye milyen szép kismama volt Kinga?

Szóval, a lényeg a lényeg Kinga és Gábor április 8-án igazi családdá váltak, hiszen megérkezett Amarilla Jázmin (bocsánat, hogy ennyiszer leírom a nevét, de annyira szép ez a név, hogy muszáj :D )


Múlt hét végén pedig megtörtént az újszülött fotózás is, ahol elkészítettül a szülőknek a örök emléket: az első sorozatot az újszülöttről. Volt egy kis izgalom közben, mert az egyik táska otthon maradt, amiben a tápszer volt, de szerencsére a szülők hip-hopp lemenedzselték a problémát és meg is érkezett a túlélő csomag.


Közben készült egy rövid werk videó is a fotózásról:Szerencsére a modellünk egy nagyon nyugodt és türelmes baba volt (leszámítva, hogy nem akart aludni), de nagyon sok szép fotó készült róla. Úgy gondolom, hogy nagyon szép képek születtek a csöppségről és persze a végén a családi képek sem maradhattak el. Mutatok is néhányat ízelítőül:Ugye milyen szépséges babót fotóztunk? Remélem a képet tetszeni fognak a családnak is.

Ezen felül pedig mivel Gábor és Kinga nálunk készíttették el a kismama és az újszülött képeket is így jár nekik az ajándék mini fotózás, ha majd a nagylány már egyedül fog ülni (nagyjából 6-9 hónapos korában). Mi már nagyon várjuk azt a fotózást is. Ez a lehetőség mindenkinek adott, aki hozzánk jön dupla fotózásra.

Ha tetszik a munkánk, nyomj egy LIKE-ot vagy oszd meg az ismerőseiddel a lehetőséget, de akár Ajándékutalvány formájában Te is meglepheted ismerősödet, családtagodat egy fotózással. Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra

261 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page