top of page

Újszülött fotózás: Lara - a 12 napos szépség

Frissítve: 2020. máj. 3.


Szerencsére úgy tűnik, hogy feloldották a kijárási korlátozást. Ráadásul a munka ünnepén mivel mással is ünnepelhettünk volna, mint egy újszülött fotózással. Lara baba a fotózás elején kicsit nyugtalan volt még, de egy kis extra cici és ringatás után elég jól tűrte a fotózást.


Nagyon ügyesen pózolt nekünk, jól tűrte a többszöri átöltözést, sőt még a pelus nélküli fotókat is úgy megoldottuk, hogy nem lett pisis-kakis semmi, ami ilyenkor azért nagy szó, mert fotózáskor legalább 26 fok van a helyiségben és ha lekerül a kisruha és a pelenka is az újszülöttekről, akkor az rögtön beindítja az ingereket. De Laránál ez sem volt probléma.


Még Benivel a nagy tesóval is sikerült csodás fotókat készíteni. Büszke báttyként tartotta a kezében a család legújabb tagját. Nem ijedt meg egy olyan apróságtól, mint egy 12 napos baba :) Mi nagyon élveztük a fotózást, nagyszerű képek születtek. Köszönjük a szülőknek, hogy minket választottak és reméljük, hogy örömmel fogják nézegetni az elkészült fotókat.

Vigyázzatok magatokra, és ne felejtsétek el, hogy most már újra fotózunk, lehet időpontokat foglalni. De kérlek, csak akkor tegyétek, ha nem vagytok betegek.


202 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page