top of page

5 dolog, amit tudnod kell az újszülött fotózásról

Készen állsz az időpontod lefoglalására az újszülött fotózásra? Ha ez az első babád, valószínűleg sok kérdésed van. Közel egy évtizede foglalkozunk újszülött fotózással, jelenleg Szegeden,(előtte 6 évig Londonban dolgoztunk) és a legtöbb kérdést már feltették nekünk, ezért összeállítottam egy listát a legfontosabbakról. Íme öt dolog, amit tudni kell az újszülött fotózásról.Mi a legjobb időpont az újszülött fotózás lefoglalására?


Szeretnéd tudni, mikor érdemes lefoglalni az időpontot újszülött fotózásra? A legjobb időszak a második trimeszterben van. Ez biztosítja, hogy legyen hely a kiválasztott fotós időbeosztásában, ezzel segíthetsz elkerülni az utolsó pillanatban felmerülő stresszt a fotózással kapcsolatban.
Mi a legjobb kor az újszülött fotózáshoz?


A legjobb időpont az újszülött fényképezésére korábban lehet, mint gondolnád! Ha alvós, pózolós újszülött portrékat szeretnél a babádról, akkor az első két és fél hét a legalkalmasabb erre. Az újszülött fotózásokat általában a baba születése utáni 5 és 15. napra időzítem.

Mennyi ideig tart egy újszülött fotózás?


Kíváncsi vagy, hogy mennyi ideig tart az újszülött fotózás? Általában 2-3 órát vesz igénybe egy ilyen "szertartás". Fontos tudni, hogy nem fogjuk végig fényképezni a babát. Lesz néhány szünet a baba etetésére, átöltöztetésére vagy nyugtatására a fotózás során. Szeretjük lazán venni a dolgokat, így senki sem érzi magát siettetve vagy stresszesnek. Ha ikreket fotózunk, vagy a babának vannak testvérei, akkor biztosan át fogjuk lépni még a 3 órát is.
Hogyan készülj fel az újszülött foglalkozásra


Az újszülött fotózásra való felkészülés nagyon egyszerű. Van néhány apró dolog, ami nagyban befolyásolhatja a végső képeket. Az alap dolgokat hosszú lenne egy bekezdésbe leírni, ezért tekintsd meg ezt a blogbejegyzést, amely részletezi, hogyan készülj fel az újszülött fotózásra.

Mit vegyek fel az újszülött fotózásra?


A leggyakoribb kérdés, amit hallok: „mit vegyek fel újszülött fotózására?” Ha saját ruhatáradból választanál valamit vagy vennél valami újdonságot a fotózásra, azt javaslom, hogy viselj valami kényelmeset, például ruhát vagy csillogó felsőt, ragaszkodj a világosabb színekhez, és kerüld a mintákat, logókat. Fontos, hogy a szülők mindenképpen színben és stílusban öltözzenek össze. Csökkentsd minimálisra a díszítéseket, mert a picit magadhoz fogod ölelni
Ha további kérdésed lenne, keress minket bizalommal. Ha szeretnél információkat a csomagjainkról, akkor arról itt olvashatsz.

Ha meg már nincs kérdésed, hanem rögtön foglalnál, akkor azt pedig ITT teheted meg.

64 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page