top of page

Cake Smash fotózás: Amarilla Jázmin (1)

A gyönyörű Hercegnővel a közös utunk még 2020-ban kezdődött, amikor apukája megkeresett minket, hogy a párját szeretné születésnapjára meglepni egy kismama fotózással. Azóta már fotóztuk őket újszülöttként, volt karácsonyi és sitter fotózásunk is. És Amarilla még csak most 1 éves. Szóval mondhatjuk hogy tapasztalt modellé vált rövid idő alatt :)


Kinga és Gábor egy csodálatos pár akik nagyon tudatosan nevelik kislányukat. Imádom Őket, hogy nem telefonon szocializálják a gyermeket és ráadásul állatszeretetre nevelik is őt. Így biztos vagyok benne, hogy egy nyugodt és boldog élete lesz.
Térjünk át egy picit a fotózásra. A legtöbb kislányos szülő a rózsaszínt választja alapszínként a szülinapi dekorációhoz. Ezzel nincs is baj, mert tényleg ez egy csajos szín.


Szerencsére pont megérkezett a legújabb szülinapos hátterünk, amit már alig vártunk, hogy kipróbálhassunk és bemutathassuk nektek. Szerintem nagyon jópofa. Mit gondoltok?
A tortát pedig ismét mi készítettük. Azért tartom jónak ezt az opciót, mert a szülőnek nem kell külön rohangálnia még tortáért, hanem csak eljönnek fotózásra és minden itt várja őket készen.


Mutatok Nektek még néhány képet. Nektek hogy tetszenek?
Ha pedig Ti is fotóst kerestek akár szülinapi fotózásra, akár már fontos eseményre, keressetek minket bizalommal elérhetőségeink egyikén. Szeged Belvárosi stúdiónkban várunk mindenkit szeretettet, de ha szeretnétek, akár helyszínre is megyünk akár az egész ország területén vagy külföldön.

74 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page