top of page

Elég a kifogásokból - 5 ok, hogy miért csináltass családi fotókat

A családi fotózás valami olyan dolog, amit nagyon sokan halogatnak, talán mert azt gondolják, hogy stresszes, vagy nincs rá idejük, esetleg nincs egy göncük sem, amit felvehetnének, utálják ha fotózzák őket, de még az is lehet, hogy ezek együtt mind igazak.


Megértem, de hadd mondjam el, hogy mégis mennyire fontosak is a családi fotók:


1. A gyermekeink gyorsabban felnőnek, mint azt gondolnánk

Gondolj arra, hogy a családi képek egyszer örökséggé válnak. Lehet, hogy a gyermekeink most nem gondolnak erre, de később ha idősebbek, érettebbek lesznek, mekkora öröm lesz ránézni a családi fotókra. A profi képek, gyönyörűen tudják dokumentálni a család jelenlegi állapotát, egyfajta időbélyeggé válnak, amit Te és a családtagjaid is idővel még jobban fognak szeretni majd.


Sajnos én korán elveszítettem a szüleimet és rettentően hálás vagyok, hogy apukámnak is fontos volt, hogy rengeteg családi kép készüljön és most is napi szinten pillantok rá a nappaliban lévő családi képünkre.


Családi fotózás Szegeden
Családi fotózás Szegeden


2. Ha nem most, hát mikor? Az életünk nagyon értékes


Kinyomtathatod ezeket a képeket, kiteheted őket a faladra, hogy az egész család élvezhesse, gyönyörködhessen bennük, akár nap mint nap.

Akármikor elmegyek a kitett képek előtt, megállok egy pillanatra és eszembe jutnak azok napok, percek, amiket együtt töltöttünk, élmények, amiket együtt megéltünk.

Gondolj bele, hogy te is megélhetsz ilyen mosolyokat, akár már holnaptól is és mennyit veszíthetsz azzal, ha a fotózást jövőre, vagy még későbbre halasztod.


Családi fotózás Szegeden
Családi fotózás Szegeden


3. A tökéletes időpontra vársz? Hidd el soha nem lesz ilyen


Arra vársz, hogy leadd az plusz 5 kilót, vagy szépen lebarnulj a nyár folyamán, vagy, hogy a kamasz gyermekről lekerüljön a fogszabályzó? Érthető, én is gondolkodtam így... de amikor majd a gyermekid visszanézik a képeket, nem ezeket fogják nézni. Szerető családot, boldog pillanatot látnak majd és a családi kötelék fog eszükbe jutni a képről, meg hogy milyen vidám is volt az a nap.

A fotók csak apró töredékei a családi "utazásnak"... amit a képeken keresztül látnak, az a Te szereteted és támogatásod lesz. És ez a mai világban nagyon fontos.


Családi fotózás a szabadban
Családi fotózás a szabadban
4. Tedd el a telefont. Foglalj le egy családi fotózást, hogy kiváló minőségű fényképeket kaphass


Sokat vársz a telefonod kamerájától? Határozottan sokat fejlődött ez az iparág is az elmúlt években és a mobilkamerák elég jó képeket készítenek, de még mindig nem lehet összehasonlítani egy profi fotós tapasztalatával. A fényképezőgépek nemcsak jobban fel vannak szerelve a különböző típusú fények és mélységélesség kezelésére, hanem a fotós szakértelme is kiváló minőségű munkát biztosít (és a egész fotózás egy szórakoztató és pihentető élmény lesz, ha a fotós tudja, mit csinál! Akkor miért stresszelnéd magad azzal, hogy megpróbálsz fotós lenni? Hagyd, hogy a szakember fotózzon Te pedig csak a családodra figyelj.
5. Végül, de nem utolsó sorban – Te is rajta leszel a képeken


Egy Édesanya a legfontosabb része a Családnak, akkor pedig ezt meg is kell mutatni a képeken. Dőlj hátra, lazíts és éld át az élményt és élvezd azt amit minden nap csinálsz: légy Anya!Szabadtéri családi fotózás


Ha Te is szeretnél a családodról egy klassz sorozatot, akkor keress meg minket és foglalj le egy időpontot, hogy legyen mit Neked is a falra akasztani.


56 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page