top of page

Kismama fotózás minimál stílusban: Adrienn

Imádunk enteriőr stúdióban kismamákat fotózni. A különböző dekorációk, a természetes fény, a stúdió színeihez stílusban illő kismama ruhák (amiket térítés nélkül használhatnak az ügyfeleink a fotózások alatt) adnak egy hangulatot a fotósorozatnak. Azt gondolom ezek sokáig még trendik lesznek. Sőt, évek mulva is amikor a családok visszanézik ezeket a képeket, nem fogják avíttasnak tartani.


DE... mindig van egy de :)


Sajnos Magyarországon évekkel le vagyunk maradva a fotózási stílusokban a nyugathoz, de legfőképpen Amerikához képest. Szóval ott tartottunk, hogy DE :)


De az elmúlt hónapokban egyre jobban gyűrűzik be kishazánkba a minimál stílus a kismama fotózásba.


És, hogy ez miről is szól?


Veszünk egy nagy fehér (vagy igény esetén más színű) hátteret... Felkapcsolunk 1-2-3 stúdióvakut és különböző szögekben, különböző fényformálókkal világítjuk meg a kismamát és a párját. Eszméletlen jó képeket lehet ezekből kihozni. És ehhez a stílushoz szinte mindenféle kismama ruha jól áll (talán a nagyon habos-babos nem, de az annyira nem is a mi válagunk).


Pont ezért örültünk nagyon, amikor Adrienn és párja azzal kerestek meg minket, hogy minimál stílusú kismama képeket szeretnének.


Mutatom a kedvencünket a sorozatukból:



Szerintünk ez egy nagyon látványos fotó és a kismamáink aki minimál stílusú fotókat szeretnének, elsőként kérik az ilyen képet.

De ami még a legjobb ebben a minimál stílusban, hogy a fényekkel játszva kiemelhető a pocak, vagy akár olyan effekteket érhetünk el, amit egy laikus el sem hinne.




Nekünk ez a letisztultság egyből elnyerte a szívünket.


És elhiszitek, hogy a fenti képek mindeggyike ugyanaz a hófehér háttér előtt készült? Pedig igaz... csak ügyesen "játszottunk" a fényekkel, fényformálókkal. Semmilyen utólagos manipuláció nincs a háttéren. Számunkra emiatt is különleges ez a világ...


Bízunk benne, hogy egyre többen fogtok keresni minket, hogy ilyen babavárós sorozatot szeretnétek.


Ha tetszenek a képek és szeretnétek Ti is hasonló sorozatot magatokról (legyen az minimál, hagyományos enteriőr stúdiós, vagy akár szabadtéri), akkor keressetek bizalommal minket elérhetőségeink egyikén.






403 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page