top of page

Szabadtéri családi fotózás szülinappal: Kata, Laci és Dorci

Nemrégiben Kata keresett meg minket, hogy szeretne egy szabadtéri családi sorozatot magukról és ha már fotózunk, akkor hozzuk össze Dorci első születésnapjával.


Helyszínül a Holt-Maros partját választották, aminek mi mindig külön örülünk, mert ez az egyik kedvenc fotós helyszínünk.
Egy nagyon jó hangulatú családi fotózással indítottunk a folyóparton valamint a fahídon, amely a Holt-Maros két oldalát köti össze. Kata és Laci személyében egy nagyon szimpatikus párt ismertünk meg, Dorci pedig egy igazi kis tündér volt, Ők egy igazi harmonikus család, öröm volt a fotózás minden perce. Mutatok néhány képet a családi fotózásból:
A fotózáshoz a csillagok nagyon együtt álltak nekünk:

  • nagyszerű környezet

  • csodálatos család

  • ráadásul még az időjárás is tökéletes volt

Ezekből a képekből bármelyik jól mutat majd a család falán akár keretben, akár vászonkép formájában.


És mint már említettem Dorci néhány napon belül 1 éves lesz, amit nem csak megünnepelni kell, de meg is kell örökíteni, hogy majd évek múltán is egy mosollyal az arcon lehessen erre az időszakra visszaemlékezni.

Nem tudunk betelni ezzel a csöppséggel. Van rá esély, hogy hamarosan modell lesz :) Nagyon szerette a kamera őt. És amikor mosolyog, az pedig egy csoda. Nagyon boldog születésnapot kívánunk, Dorci :)


Ha Nektek is tetszenek az ilyen stílusú családi vagy szülinapi képek és Ti is szeretnétek ilyeneket, keressetek minket az elérhetőségeink egyikén.

45 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

ความคิดเห็น


bottom of page