top of page

A szülők 5 aggálya cake smash fotózás előtt

és miért nem kell ezeken aggódnod, ha a LaceE Photography-nál foglalsz.


Amikor olyan szülőkkel beszélgetek, akik a gyermekük 1. születésnapi fotózását foglalják le a szegedi stúdiónkba, észrevettem, hogy szinte minden alkalommal felmerül néhány gyakori kérdés.

Ezek azok az aggodalmak, amelyeken sok olyan szülő gondolkodik a fotózás előtt, akik még nem voltak nálunk cake smash fotózáson.


Úgy gondoltam, jó lenne blogbejegyzést írni arról, hogy az ügyfeleinknek miért nem kell aggódniuk! A cake smash fotózásnál mindent úgy terveztek, hogy megkönnyítse a szülők életét, hogy pihenhessenek és hogy egy élmény legyen az egész a babával. Tehát itt van az 5 legfontosabb kérdés, amit a szülőktől hallok, és hogy miért nem kell aggódni, ha nálunk foglalsz.

Tényleg eszik a gyerek a tortából?

A legtöbb 1 év körüli gyermek valójában nem eszik sokat a tortából a fotózás során. Vannak, akik szeretik a krémet és szívesen nyalják le az ujjaikról, mások imádják a piskótát vagy morzsákat. Néhányan egyből belemásznak és megesznek néhány tortadarabot. A fotózás nagy része azonban egy játék lesz, dalokat énekeltek, a gyermek pedig szétkeni a krémet vagy csak "simogatja" a tortát. Ez több mint elég ahhoz, hogy gyönyörű képeket készíthessünk a tortájukat élvező ünnepeltről.


Tényleg nem kell sokat enniük belőle! Mindig arra biztatom a szülőket és a testvéreket, hogy száljanak be, kóstolják meg vagy kóstoltassák meg a kicsivel a tortát és még akkor is lesz mit hazavinni.

Szóval legyenek reális elvárásaid azzal kapcsolatban, hogy egy 1 éves baba mennyi tortát fog enni és értsd meg, hogy csak néhány különböző módon kell belenyúlnia a tortába, hogy egy szuper sorozatot készítsünk számotokra és egy örök emlék legyen az ünnep.

A baba beütötte a fejét a fotózás előtti napon, és most egy seb van a homlokán!

Egy gyermek 1. születésnapja az a kor, amikor a legtöbb baba elkezdi körbejárni a bútorokat, vagy megteszi az első lépéseket. A dudorok és zúzódások elkerülhetetlenek ebben a korban, bármennyire is szeretnénk ezt. Valójában meglepődöm, amikor egy egyéves úgy érkezik a fotózásra, hogy nincs zúzódás a homlokán!

Sok szülő bocsánatot kér és aggódik, hogy ott lesz a képen a sérülés.

A válaszom: kérlek, ne aggódj; ez egyáltalán nem probléma. Hacsak másképp nem kéritek, mindig profin eltüntetjük a végleges képekről a dudorokat és zúzódásokat.

Milyen lesz a dekorációt és mi a helyzet a tortával?

Az egyik oka annak, hogy a cake smash fotózások az összes dekorációt tartalmazzák, az az, hogy több éves tapasztalattal rendelkezünk a cake smash fotózás tervezésében és fotózásában ügyfeleink számára. Szakértők vagyunk és tapasztalatból tudjuk, hogy mi működik (és mi nem), amikor előkészítjük a dekorációt.

Hogyan is várhatnánk el, hogy ügyfeleink ugyanazt a tudást birtokolják mint mi sok éves tapasztalattal?! Arról nem is beszélve, hogy egy vagy több gyerekkel elindulni otthonról és készen állni a fotózásra is már önmagában eredmény, így soha nem várnánk el az ügyfeleinktől, hogy Ti hozzátok a dekorációt a stúdióba.


Ez az egyik oka annak, hogy profi fotóst fogadsz a baba fotózásához.


Nyugalomra vágytok, hogy mindenről gondoskodjank előre – mindössze annyit kell tenned, hogy a fotózás napján időben megérkezzetek a stúdióba... és minden készen áll az számotokra.

Nem cukrászdából rendeljük a tortát, az elkészítés is a mi dolgunk. A fotózás reggelén frissen készül el a torta, amit aztán lehet maszatolni.


Miért szeretjük ha mi készíthetjük el a tortát? Ilyenkor színre biztosan menni fog a dekorációhoz és az ünnepelt ruhájához.

Azáltal, hogy mindent mi biztosítunk (dekoráció, torta), amire szükség van a fotózáshoz, garantálni tudjuk, hogy minden alkalommal lenyűgöző eredményt érünk el, mert teljes összhangot tudunk tervezni a fotózásra.

Lesznek "tiszta" képeim is a babáról?

Szeretjük lefotózni a kis ügyfeleinket, akik krémes kezekkel és lábujjakkal élvezik a torta maszatolását! Semmi sem tesz boldogabbá, mint amikor megörökítünk egy gyönyörű, morzsás, habos vigyort vagy egy nagy ujjnyalást.

Azonban megértem, hogy a legtöbb ügyfél tiszta születésnapi portrékat is szeretne a babájáról, ezért mindig azzal kezdjük, hogy gyönyörű, időtálló képeket készítünk a babáról akár a dekoráció, akár fehér háttér előtt, mielőtt elkezdődik a torta "trancsírozás".


Arra is szoktuk kérni a szülőket, hogy mielőtt elkezdjük a habfürdős részt, tisztítsák meg babájuk arcát, így a "vizes" képek is tortamentesek lesznek.

Tehát ne aggódj, a baba nem lesz tortás minden fényképen!

Hogy viszem haza a krémes gyereket?

Senki sem akarja a születésnapi tortáját szétmaszatoló babát egyenesen az autósülésbe ültetni a hazautazáshoz – a jó hír az, hogy nem is kell! A Cake Smash fotózás splash része a tökéletes befejezés. A babák nemcsak szeretik a pihentető ücsögést, vízcsapkodást a kádban, de ez a tökéletes módja annak, hogy lemossák a ragacsos krémet mielőtt hazavinnék őket. Ezért minden szülinapi fotózás része a kis kádban való csobbanás – nem is szeretnénk hazaküldeni enélkül senkit!

A Cake Smash fárasztó a kicsik számára, ezért a legtöbb ügyfél fürdés után alvóruhába öltözteti babáját, hogy hazafelé illetve majd otthon az alváshoz már ne kelljen újból átölöztetni a gyereket.Remélem hasznosnak találtad ezt a bejegyzést. Ha többet szeretnél megtudni a szegedi fotóstúdiónkról és a cake smash fotózásról, látogasd meg Cake Smash oldalt,ahol akár időpontot is foglalhatsz a fotózásra.

108 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page