top of page

Apolló és Vivien: Lifestyle családi fotózás otthon

A lifestyle stílus egyre népszerűbb a mai világban, nincsenek beállított pózok, a "modell" azt teszi ami épp jól esik, a fotós pedig elkapja a pillanatot. Nem baj ha valaki nem néz a kamerába, sőt az adja az őszinte érzést, hogy nem a fotósra hanem egymásra figyelnek, egymáson nevetnek, egymáshoz érnek.


Viviéket nem először fotóztuk most, de ez most a saját kedvenc a sorozataik közül. A fotózás apropója az volt, hogy megérkezett a legkisebb trónörökös a családba: Alex Nolen. Ez már nem volt egészen újszülött jellegű fotózás, hisz a pici már 7 hetes volt, de ettől függetlenül egy élettel és érzelmekkel teli családi sorozat lett belőle.


A boldog család csak egy korábbi mennyország. - George Bernard Shaw


Annyira jó látni őket, ahogy szeretik egymást és a gyerekeket. Egyáltalán nem volt nehéz dolgunk a képek készítésével, hiszen csak önmagukat kellett adniuk, játszottak, viccelődtek és kacagtak együtt, egymáson. És ez az amiről egy lifestyle családi fotózás szól.
A LaceE Photography megörökíti a családod legfontosabb és legmeghittebb pillanatait. Lifestyle stílusú családi fotózás helyszínéül választhatod a Szeged belvárosában lévő stúdiónkat, más egyéb enteriőrrel rendelkező stúdiót, akár a saját otthonodat vagy akár egy szabadtéri helyszínt is.

Családi fotós csomagjaink közül válaszd ki a számodra megfelelőt és foglalj időpontot, hogy elkészíthessük a legszebb emlékeidet a családodról.62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page