top of page

Újszülött fotózás Szegeden: Bellaróza

Frissítve: 2023. máj. 5.

Biztos nagyon sokan tudjátok rólunk, hogy az összes fotózás közül az újszülött fotózás az ami a kedvencünk, ez az ami miatt igazából elkezdtük a fotózást. Nem csak azért mert egy ilyen akalom még több odafigyelést, még több előkészületet és kelléket igényel, hanem, mert egy családban egy baba érkezése egy olyan változást, pozitív élményeket és érzéseket visz, amihez nincs fogható, mi pedig megörökíthetjük ennek az időszaknak az első és legfontosabb pillanatait.

Így történt ez most is, amikor egy gyönyörű kislány, gyöngyörű névvel érkezett a stúdiónkba, hogy elkészülhessenek életének első professzionális fotói.


Még a fotózás előtt egyeztettünk a szülőkkel, hogy milyen színvilágot képzeltek el: az elképzelés rózsaszín és fehér volt, de mivel tavasz van és mindenhol virágok nyílnak, ez a két szín mellé még becsempésztünk egy kis lilát is, hogy még csajosabbak legyenek a képek.


Most is, mint minden esetben készültek a babáról és a családról is képek. Ez lett a kedvencünk... Rengeteg érzelem van benne.


Fekete fehér családi kép újszülöttel

A Család (mert mostmár tényleg azok), időben jelentkeztek a fotózásra, megkapták tőlünk az instrukciókat, hogy mivel készüljenek a fotózásra és mivel be is tartották, így Bellaróza nagyon ügyesen tette a dolgát, nekünk pedig nem volt nehéz dolgunk.

És amint láthatjátok kihasználtuk a tavaszt is a virágokkal :)

És ahogy már írtuk, a babás képek mellett készültek családi képek is, ezekből is mutatunk párat:


És természtesen nem maradhatott el a sziluett kép sem, amit a legtöbb szülő Facebook profilképnek állít be, amint megkapják a sorozatot. Mi nagyon imádjuk ezeket a fotókat. Nektek hogy tetszenek?Ha tetszenek a képek és szeretnétek Ti is hasonló sorozatot magatokról, akkor keressetek bizalommal minket elérhetőségeink egyikén.348 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page