top of page

Újszülött fotózás: Peti

Sokszor, sok helyen írtam már, hogy imádom azt amit nap mint nap csinálunk: olyan emlékeket gyártunk az ügyfeleinknek, amikre évek múlva is mosolyogva fognak rápillantani. Nem győzünk elég hálásak lenni, hogy ott lehetünk az életük legfontosabb pillanataiban.


Így történt ez most is, amikor Nagy Péter súlyemelő bajnokunk családjába megérkezett a legkisebb trónörökös, akiről mi készíthettük el az újszülött fotósorozatát.


Általában sokat agyalunk és tervezünk egy ilyen fotózás előtt, hogy milyen képek készüljenek majd, milyen szineket, kellékeket használjunk. Fontos, hogy a szülőknek tetszen, a kéepek menjenek az otthonuk színeihez, illetve amikor tudjuk, hogy mivel foglalkoznak a szülők, akkor próbáljunk ehhez témában illő képet is készíteni.


Szóval, miután egyeztettük Péterékkel a fotózás időpontját, az első gondolat az volt, hogy egy súlyemelő apukához, súlyemelős képnek muszáj, hogy készüljön. Legfontosabb kellék készítőnkkel, az Elf Dream Handmade-del egyeztetve a fotózás napjára el is készültek a kellékek a sportszeres képekhez :)




És ha már erősítettünk, akkor jöhettek az ezzel kapcsoaltos, majd pedig a fiús szinekben tervezett képek. Szerintem a kék árnyalatai szuperül áltak Petinek :) Mutatom a kedvenceimet.



A baba fotók után természetesen készültek csaláládi fotók is:



És mint minden fotózás végén itt is készült sziluettes kép a családról:



Köszönjük Péteréknek, hogy eljöttek hozzánk a fotózásra. A képek annyira népszerűek lettek, hogy még a Szeged 365 hírportál is külön cikkben írt róla. Mondjuk egy ilyen cuki babáról kell is hírt adni :)


Sőt, amit nem is nagyon hirdettünk, mert egyelőre saját szórakoztatásunkra csináltuk, készítettünk egy TikTok fiókot is, ahova készült is egy rövid videó erről a fotózásról:

Ha szeretnétek további hasonló tartalmakat, akkor kövessetek be TikTok-on is :)


Ha tetszenek a képek és szeretnétek Ti is hasonló sorozatot magatokról, akkor keressetek bizalommal minket elérhetőségeink egyikén. Az újszülött fotózás részleteiről pedig ITT olvashattok :)



26 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page